Mesimi i gjuhes arabe online dating


23-Feb-2016 19:54

mesimi i gjuhes arabe online dating-31

brad penny dating karina

Ajo tregon pr “Shqiptarja.com” se kan marr nj avokat n Malajzi pr t mbrojtur pozitn juridike t bashkshortit, pr t cilin shprehet se sht i pafajshm.Enis Rama u lind më 12 Qershor 1976 në qytetin e Mitrovicës, ku edhe e kreu shkollën fillore.Ku normalisht se nuk u kënaq vetëm me studimet e marra vetëm nga Universiteti, por kërkonte çdo ligjëratë që mbahej nga dijetarët e mëdhenj.Në vitin 2006 i përfundoi studimet posdiplomike në Universitetin e Hapur Amerikan në Kajro të Egjiptit në degën Bazat e fesë (‘Usulud -Din’).Muaji dhjetor shënoi fillimin e kurseve të klasave të reja për mësimin e gjuhës gjermane.Kursantët janë të gjithë të nivelit fillestar dhe mësimi operohet me paketën e librit “Shritte international”.

Metodat interaktive të mësimdhënies, teknologjia digjitale, zbatimi i saktë i programeve, mësues të kualifikuar dhe me përvojë të gjerë, bëjnë që kjo qendër të ofrojë mësimdhënie me standarde të gjuhëve të huaja.Posedon dshmi, ertifikat si dijetar i cili ka kompetenca t kshilloj,t jet imam, docent, profesor…”-thot bashkshortja.Kjo grad, sipas saj ju dha nga dijetart me origjin shqiptare t njohur n mbar botn islame Shejk Shuajbi dhe Shej Abdul Kader Arnauti.Pr shkak t ktyre cilsive, autoritete e universitetit n Malajzi msohet se i kan propozuar postin e docentit universitar pran vet universitetit.

Marinela tregon se gjat periudhs s doktorraturs pr t prballuar nevojat ekonomike familjare, gjithashtu ka ushtruar n disa akademi vendase rolin e profesorit t gjuhs Arabe dhe t msimit t Kuranit.

Mësimdhënia zhvillohet 3 herë në javë dhe pritet të përfundojë në fund të muajit dhjetor.